Welkom

Opgericht in juni 1992, de residentie Christalain dankt zijn naam aan zijn twee stichters, het koppel CHRISTIANE en ALAIN Doyen. Het doel van de instelling bestaat erin om de senioren een hotelservice aan te bieden van de grootste kwaliteit en met oog voor het menswaardig aspect

 

In 2009, 17 jaar later besluit het huis uit te breiden. Ze stelt aan de senioren al hun ervaring voor, waar toewijding en respect samenvloeit met wijsheid en durf.

 

Sedert enkele jaren hebben de kinderen van het koppel, Shirley (hoofd van de nursing) en Steve DOYEN (directeur- beheerder- voorzitter) hun ouders in dit mooie avontuur gevolgd. Vandaag word de familiale onderneming gerund door Steve en Shirley en hebben aan de residentie al hun troeven verleent met als motto: zekerheid en gulheid.

 

De CHRISTALAIN, gelegen in jette, Brussel, neemt de vorm van een hotel aan voor senioren met gepersonaliseerde zorgen en een aangename leefsfeer.

 

Aarzel niet om onze site te raadplegen en en een kijkje te nemen in onze aangeboden diensten (service-residentie, rusthuis, rust- en verzorgingstehuis, zorgeenheid, fotogalerij). Als pluspunt “Amis du Christalain” die ons dagelijks helpen in onze residentie

 

Voor meer informatie , neem dan contact met ons op of 02/4220711 .

 

 

Résidence Christalain - Jette(bruxelles) - Maison de repos